4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OŠTAR ODGOVOR BOKANU – MIJAILOVIĆ: Pojedini klubovi ćute, a time dozvoljavaju da se rade nečiste stvari!

Objavljeno: 13.08.20 u 17:42

Još nije počela sezona u jadranskoj košarci, a klubovi se već ozbiljno prepucavaju.

Počelo je izjavom Dragana Bokana da je ABA liga talac Crvene zvezde i Partizana, a nastavlja se odgovorom Ostoje Mijailovića čelnom čoveku Budućnosti iz Podgorice.

– Partizan ima ozbiljnu ulogu u ligi, najgledaniji je, dosta donosi na kvalitetu i njenoj promociji. Ovih dana je bilo raznoraznih izjava o taocima. Mislim da je jadranska košarka talac dva kluba koja su se sukobila protekle dve godine. Zbog finala i zbog mnogih drugih stvari oko kojih su se sukobili. Pojedini klubovi ćute, ne žele da se mešaju, a time dozvoljavaju da se rade nečiste stvari. Svi bi trebalo da menjamo sebe, da ne pravimo kompromise, kako bi košarka sačuvala pravu vrednost – odgovorio je Bokanu.

PROČITAJTE JOŠ: DANILO PANTIĆ: Čukarički je klub koji radi na evropski način!

Mijailović je rekao da crno-belima predstoji težak period s obzirom da klub živi od prodaje karata.

ABA liga će biti skroz drugačija, vidite samo ove ‘vizuale’ koje radi NBA, koji izgledaju više kao crtani film. Ali, šta da se radi. Najvažnije je da sačuvamo zdravlje svih koji učestvuju u utakmicama. Sve će biti teže, biće teško sa sponzorima. Mi smo jedni od retkih koji žive od prihoda od karata. To je nama prošle godine iznosilo više od 20 odsto u budžetu. Pripremamo kampanju gde ćemo da izbacimo jedan kontigent članskih karata, gde će navijači koji imaju malo više novca moći da kupe članske karte, a da imaju određene benefite – istakao je Mijailović za Espreso.rs.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter