0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

U ČAST MAJKLA ODŽA: Sjajan gest crveno-belih, Zvezda povlači dres sa brojem 50?!

Objavljeno: 11.08.20 u 19:44

Tim sa Malog Kalemegdana mogao bi da povuče dres sa brojem 50.

Čelnici kluba razmišljaju da pod svodove ‘Pionira’ okače dres preminulog košarkaša i naj način odaju počast snažnom Nigerijcu koji je protekle dve sezone nosio crveno-beli dres.

Iz kluba za sada nema zvaničnih informacija na tu temu, ali ‘Informer’ je preneo nezvanična saznanja od svog izvora, prema kojima bi dres zaista mogao da bude povučen.

PROČITAJ JOŠ: CRVENO-BELI STIGLI NA KOPAONIK: Košarkaši raspodelili brojeve na dresu!

– U klubu žele da odaju počast Odžu i smatraju da bi povlačenje dresa bio prikladan način. Nigerijac možda nije bio najbolji košarkaš u timu, ali je zbog harizme i ponašanja bio omiljen među igračima. Sigurno je bilo boljih igrača koji su nosili crveno-beli dres, ali u klubu smatraju da bi ovako na pravi način odali poštu Odžu – prenosi ‘Informer’ izjavu svog sagovornika.

Podsetimo, bivši centar Crvene zvezde preminuo je prošlog petka od posledica srčanog udara dok je individualno trenirao u hali na stadionu Partizana u Humskoj. Juče je urađena obdukcija, a rezultati se očekuju do kraja sedmice.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter