0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ISPOVEST BIVŠEG MENADŽERA MAJKLA ODŽA: Pomutili su mu pamet u želji da što pre zarade, ja sam želeo da on ostane u Zvezdi…

Objavljeno: 11.08.20 u 23:54

Prijatelj i bivši menadžer preminulg košarkaša Majkla Odža, u intervjuu za ‘Večernje novosti’ otkrio je probleme sa kojima se snažni centar susretao tokom ove godine.

Jovan Brstina ne krije da je Odžo bio zanimljiv mnogim drugim klubovima dok mu je isticao ugovor na Malom Kalemegdanu, i nadovezao se na nedavne izjave Nebojše Čovića.

– Hteo bih i da se nadovežem na intervju Nebojše Čovića i da kažem da su zimus počeli da se mešaju neki ljudi koji preko noći žele da zarade novac. Oni su Majklu predlagali razne stvari. To se ne dešava samo sa njim, već sa mnogim košarkašima. Ranije to nije bilo tako intenzivno kao sada. Samo mogu reći da su mu pomutili pamet želeći da što pre zarade. Neke kolege, koje se bave istim poslom kao i ja, igrače posmatraju kao robu i vide u njima samo priliku da dobro profitiraju. Empatija i humanost su zanemareni. Moja želja je bila da produži ugovor sa Crvenom zvezdom i da tamo dobije priliku da nastupa u Evroligi. Zvezda je ispala veoma korektna, sve obaveze koje je imala prema igraču je ispunila i izašla u susret uvek kada je bilo potrebno. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim gospodinu Nebojši Čoviću koji je ispao, pre svega, čovek i kontaktirao sa Odžovom porodicom, ponudio im pomoć iako Majkl više nije član crveno-belih – rekao je Brstina.

PROČITAJTE JOŠ: NA POMOLU NOVI ODLAZAK – U HUMSKU STIGLA PONUDA IZ SLOVENIJE: Došao je kao veliko pojačanje, nije uspeo da se nametne – a sada napušta Partizan?!

Brstina je rekao da se Odžo često dvoumio između poslovne i sportske karijere.

– Bio je veliki pesimista, nije verovao u sebe, govorio je da nije toliko dobar igrač i da možda taj nivo košarke nije za njega. Imao je siguran posao koji ga je čekao nakon studija, koji je bio plaćeniji od njegovog sportskog ugovora. Često je bio u dilemi jer je morao da izdržava porodicu u Nigeriji – istakao je Brstina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter