0
AdmiralBet ABA Liga

VRATIO SE U ABA LIGU: Bivši košarkaš Partizana pojačao Megu!

Objavljeno: 10.08.20 u 17:19

Milenko Tepić je novi igrač Mega Bemaxa.

Mega Bemax je napravio još jedan korak ka kompletiranju ekipe za predstojeću sezonu pošto je ugovor sa klubom potpisao iskusni internacionalac i bivši srpski reprezentativac Milenko Tepić (33), koji će se uskoro i priključiti treninzima ekipe trenera Vladimira Jovanovića.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Milenko Tepić je istakao da je u razgovoru sa klubom i trenerom pronašao svoju ulogu u Megi.

– Jako mi je drago što sam ponovo u Beogradu i što sam postao član Mege. Iako je Mega klub koji razvija mlade igrače, u razgovoru sa klubom i trenerom Vladimirom Jovanovićem sam uvideo da mogu da pronađem svoje igračko mesto i ulogu, koja je na neki način i mentorska. Daću sve od sebe da tim mladim momcima pomognem da stasaju u dobre igrače i ispune svoj potencijal, a da to urade praveći što je moguće bolje rezultate. Unapred se radujem novoj sezoni – izjavio je Tepić.

PROČITAJTE JOŠ: BLIZU TRANSFERA KARIJERE: Fudbaler Vojvodine meta velikana iz Lisabona!

Milenko Tepić je rođen 27. februara 1987. godine u Novom Sadu, visok je 202 centimetra i igra na poziciji beka. U bogatoj igračkoj karijeri je nastupao za Vojvodinu, Partizan (u dva navrata), Panatinaikos, Sevilju, Lijetuvos Ritas, PAOK (u dva navrata), Orlandinu, Brindizi, Vareze dok je prošlu godinu završio u Iraklisu. Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine uz dve titule u Grčkoj dok je sa Partizanom osvojio devet trofeja (tri ABA lige, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća.

Tepić je osvojio i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim nacionalnim selekcijama a sa prvim timom Srbije je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj.

Mega Bemax je poželela dobrodošlicu svom novom košarkašu.

FOTO: Mega Bemax

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter