0
Košarka

FOTO: KSS

OVO JE DEFINITIVNO NJEGOVO VEČE: Fantastični Bobi je uspeo da izađe na kraj sa najboljim defanzivcem lige – oslabljeni Dalas savladao Jutu!

Objavljeno: 10.08.20 u 23:55

Košarkaši Dalasa savladali su Jutu rezulatom 122:11.

Prvo poluvreme je pripalo Juti, dok se Dalas u drugom ‘probudio’, uspeo nekako da smanji zaostatak i na kraju pobedi. Maveriksi su bili oslabljeni za  Luku Dončića i Kristapsa Porzingisa, koje je trener Rik Karlajl odlučio da odmori.

Srpski centar Boban Marjanović odigrao je fenomenalnu utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ: MILENKOVIĆ NA CENI: U Firenci ‘tvrde pazar’, ‘Bleki’ vredi više od brazilskog veziste!

U prvom poluvremenu Juta je dominirala, ali su Mavsi u četvrtoj četrtini, kada doduše Boban nije proveo mnogo minuta na parketu uspeli da preokrenu. U poslednjem periodu ušlo se sa 100:88 u korist Jute, ali Dalas nakon četii i po minuta pravi seriju od 12:0 i stiže do izjednačenja, a kasnije do potpunog preokreta i pobede.

Marjanović je uspeo nekako da izađe na kraj sa najboljim defanzivcem lige Rudijem Goberom, a za 26 minuta na parketu zabeležio je 20 poena, devet skokova i dve asistencije.

Najefikasniji u Dalasu bio je Tim Hardavej Džunior sa 27 poena, četiri asistencije i tri skoka, dok je Kari ubacio 22, Barea 18, Burk 14, a Kleber 11 poena. Jutu je sa 18 poena predvodio Džordan Klarkson, poen manje je ubacio Taker, dok je Mudiaj nanizao 14, a Niang 13 poena.

FOTO: KSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter