0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost Voli

BUDUČNOST POČINJE PRIPREME: U Podgorici ogromna tuga zbog smrti Odža – ‘To je katastrofa. Bio je pravi div, ali u pozitivnom smislu’

Objavljeno: 10.08.20 u 21:17

Košarkaši podgoričke Budućnosti danas počinju pripreme za narednu sezonu.

Na današnjoj prozivci, trener ekipe Petar Mijović neće imati nekoliko igrača, dok će ostali košarkaši odraditi lekarske preglede.

– Prvih nekoliko dana ćemo trenirati u našoj dvorani u Donjim Kokotima i u ‘Verdeu’, jer u ‘Morači’ ne možemo, a od 13. do 23. avgusta bi trebalo da budemo na Žabljaku. Dragan Apić je došao, Džastin Kobs stiže danas, a Melvin Edžim i Rašad Von 12. i 13. avgusta – rekao je sportski direktor Gavrilo Pajović u razgovoru za ‘Vijesti’.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA REAKCIJA U LETONIJI: Protivnik Partizana je ‘pun’ poštovanja – ‘Igramo sa legendarnim srpskim klubom’

Svi su još uvek u šoku zbog iznenadne smrti bivšeg košarkaša Crvene zvezde, Majkl Odža. Pajović je rekao da je još uvek u neverici posle šokantne vesti.

– To je katastrofa. Bio je pravi div, ali u pozitivnom smislu, veoma kulturan i vaspitan momak. Bio nam je veliki sportski rival na terenu, ali je imao naše veliko poštovanje. Znam da je Zvezda ozbiljan klub, da svi igrači rade sve moguće testove, a ovakve tragedije se i pored toga dešavaju. Nije ovo prvi put, pre su stradali drugi sportisti, ali smo Odža znali i teško nam je da pomislimo da ga više nema – objašnjava Pajović.

Ovog leta Budućnost je angažovala Rašada Vona iz Igokee, Edžima iz Unikahe i Dragana Apića iz San Pablo Burgosa.

FOTO: Budućnost Voli

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter