KK Crvena zvezda potpisao je ugovor sa još jednim izuzetno talentovanim momkom koji predstavlja budućnost srpske košarke.

Nakon brojnih, najtalentovanijih momaka rođenih 2004 i 2005. Godine koji su to učinili ovog leta, višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je još jedan supertalentovani momak – Damjan Spasojeević, rođen 2006.godine i visok 203 centimetra.


Novopridošli mladi centar iz Vršca nije krio zadovoljstvo nakon potpisa petogodišnjeg ugovora sa Zvezdom. 

– Ovaj potez i potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom vidim kao krupan korak u mojoj nameri da se ozbiljno i profesionalno bavim košarkom. Ovo mi je velika šansa i presrećan sam zbog toga. Trenirao sam ovog leta vredno, individualno koliko su ove okolnosti dozvolile. Sada kada sam potpisao ugovor, prvo ću zvati roditelje i brata – rekao je Spasojević

Dodaje da je veliki navijač Crvene zvezde.

– Pratim Crvenu zvezdu odmalena i voleo sam da gledam Bilija, pošto sam veliki zaljubljenik u NBA ligu, omiljeni igrači su mi LeBron Džejms, Entoni Dejvis i Kevin Durent – zaključak je Spasojevića.

Nakon potpisivanja višegodišnjih stipendijskih ugovora sa Vudragovićem, Gagićem, Topićem, Gačićem, Mišićem i Marjancem, Spasojević je sedmo pojačanje za mlađe selekcije KK Crvena zvezda .