0
AdmiralBet ABA Liga

POTRESNA ISPOVEST: Očevidac otkrio sve o smrti Odža – ‘Bilo je jezivo, svi smo bili u šoku’

Objavljeno: 08.08.20 u 22:47

Majkl Odžo je tragično preminuo tokom individualnog treninga na stadionu Partizana u 27. godini života.

Nigerijski centar preminuo je u petak od posledica infarkta koji je doživeo tokom individualnog treninga na stadionu Partizana. Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde nije uspeo da preživi srčani napad i preminuo je na putu do bolnice.

Očevidac je demantovao da je Majkl Odžo preminuo u teretani, kako je pisano u medijima.

– Nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, Odžo je odlučio da radi individualno i sprema se za novu sezonu i klub. Trenirao je u hali na Partizanovom stadionu od ponedeljka i te kobnog petka sve je izgledalo normalno. Došao je na trening raspoložen kao i obično, radio je centarsku tehniku kao i na svakom treningu. Nisu tačne informacije da se incident desio u teretani – priča za ‘Kurir’ izvor blizak preminulom košarkašu.

Kada je Odžo završio svoju vežbu, pomerio se da bi ustupio prostor drugom košarkašu i samo je pao.

– Bilo je jezivo, svi smo bili u šoku, srušio se nekih 15 minuta od početka treninga, pokušali smo da ga vratimo svesti. Odmah smo pozvali hitnu pomoć, ali očigledno nije bilo spasa – rekao je očevidac.

Na pitanje da li je Odžo uradio lekarske preglede i da li je imao rezultate da je negativan na koronu, odgovara:

– Njemu je sve to bilo u torbi koju je doneo na trening. On je uradio preglede u privatnoj klinici, tačno je da je ranije bio pozitivan na koronu, ali je ozdravio. Uradio je testove na institutu Batut. Bio je negativan i ništa nije nagoveštavalo ovakav ishod. Ni na šta se nije žalio dok je dolazio u ovu halu na trening. Majkl Odžo bio je omiljen saigrač, ali i protivnik. Uvek korektan na parketu i raspoložen za šalu.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter