0
Košarka

FOTO: Instagram/printscreen

ODŽO JE VOLEO NJU: Ovo je devojka tragično preminulog košarkaša, imali su velike planove za budućnost (FOTO)

Objavljeno: 07.08.20 u 18:45

Među onima koji su najteže pogođeni tragičnom vešću o smrti Majkla Odža, pored njegove porodice, jeste i njegova lepša polovina sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi.

Odžo je kratko pomenuo svoju ljubav iz Amerike, Deniz, sa kojom se, sudeći po njenim fotografijama na Instagramu zabavljao više od 6 godina, od kada datiraju njihove zajedničke fotografije.

Ona je dolazila i u Beograd, slikali su se na Kalemegdanu u romantičnom ambijentu sa pogledom na ušće Save u Dunav, a često su zajedno objavljivali fotografije na društvenim mrežama, koje pokazuju da su imali skladnu vezu.

PROČITAJTE JOŠ: PRELEŽAO KORONU, PREMINUO NAKON MESEC DANA: Posle tragične smrti Majkla Odža biće obavljena obdukcija

Kada je upitan nedavno na intervjuu za ‘Mocart’ gde sebe vidi za pet godina, Odžo je pomenuo i svoju devojku iz Amerike.

– E, to je tek teško pitanje. Rekao bih da će mi cilj biti da budem bolji igrač, da igram u Evroligi. U Zvezdi, ili nekom klubu gde me karijera odvede. Da igram na vrhunskom nivou. Da li to bila Evroliga ili NBA. Ali i da se skrasim, da imam porodicu. Imam devojku u Americi – rekao je tada Odžo.

Deniz je uz poslednju sliku koju je objavila sa Odžom poručila koliko su oni savršeni jedno za drugo.

– Usponi i padovi su vredni toga. Dug je put kojim treba ići, ali radimo na tome. Pogrešili smo, ali i dalje smo savršeni jedni za druge. Da, da, da – napisala je Deniz.

Nema sumnje da će joj srce pući posle vesti o smrti njenog dragog, sa kojim je očigledno planirala budućnost.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The ups and downs are worth it / Long way to go but we’re working / We’re flawed but we’re still perfect / For each other yeah, yeah, yeah ❤️

A post shared by Denise (@dlsprat) on

FOTO: Instagram/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter