0
Košarka

FOTO: KK crvena zvezda MTS

EMOTIVNI OPROŠTAJ ODŽOVE DEVOJKE IZ SRBIJE: Nikada neću preboleti ovo (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.20 u 23:45

Prerana tragična smrt Majkla Odža uzdrmala je košarku, a naročito – devojku koju je upoznao u Srbiji.

Čini se da je velika razdaljina bila problem i nepremostiva prepreka za Odža u vezi sa dugogodišnjom devojkom Deniz, a u Srbiji je upoznao devojku sa kojom je 10 meseci bio u vezi.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTNA SAZNANJA: Novi detalji o smrti Majkla Odža!

Ona se na dirljiv način oprostila od njega na društvenim mrežama, deleći usput i najdraže zajedničke video snimcima, u kojima se vidi koliko je Odžo umeo da je nasmeje.

– Hej, veliki čoveče, hvala ti za 10 meseci prelepe veze. Ono što žena može da poželi, to si ti. Nikad neću preboleti ovo. Ako ikad budem imala sina, kao što smo planirali, zvaće se Majkl. Hajde, probudi se, vreme je za kafu. Zauvek tvoja, Malena – napisala je ona.

– Deset meseci si mi bio sve. Omiljeno dobro jutro i laku noć. Kome ću sad da kupujem kinder jaje? Ko će sad da mi podiže stvari na najvišu policu da bi me zezao? Sa kim ću da igram birpong? I da pravim M50? Obećao si mi da ću biti Lana Odžo, volim te.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter