Sada je sve jasno.

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac slobodno vreme tokom pauze iskoristio je da skokne do Tamiša i Tise na pecanje, ali ga uskoro očekuju nove obaveze.


– Da, sutra počinju nove pripreme. Posle ovako duge pauze, ne znam šta da očekujem… Kao da smo svi zaboravili da igramo, kao da smo zaboravili kako izgledaju utakmice, putovanja i ostale klupske obaveze. Treba ponovo da se naviknemo jedni na druge. Sigurno će pripreme na Kopaoniku biti teške i za mene i za moje saigrač – rekao je Davidovac za sajt ‘ilovezrenjanin.com’.

Tokom vanrednog stanja ukazala mu se prilika da odradi ‘zapostavljene’ poslove.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI OVO ZNAČI SAMO JEDNO: ‘Bomba’ na pomolu, Zvezdan Terzić i Bane Ivanović uslikani na sastanku! (FOTO)

– Imao sam vremena za neke stvari, za koje ranije nikada nisam imao vremena. Išao sam na pecanje sa ocem na Tisu i Tamiš. Provodio sam vreme sa porodicom i prijateljima, ali nisam zapostavio ni individualne treninge.

Na pitanje da li će i kada napustiti Mali Kalemegdan, košarkaš koji može da pokrije čak tri pozicije (plej, bek i krilo) nema dilemu:

– Imam ugovor sa Crvenom zvezdom još godinu dana. Posle toga ću videti šta će se dešavati. Naravno da je san svakog košarkaša da igra u NBA ili za neki klub sa kojim će osvojiti Evroligu. Uvek imam visoke ambicije, ali je još rano o tome pričati – istakao je Dejan Davidovac.

FOTO: Mornar/MEDIA Pro