0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Igokea

VEROVALI ILI NE: Igokea po drugi put raskida ugovor sa bivšim košarkašem Partizana – Zamena, bivši košarkaš Zvezde!

Objavljeno: 05.08.20 u 22:55

Igokea se na ovaj potez odlučila zbog toga što igrač nije fizički spreman da podnese trening maksmalnim opterećenjem.

Đorđe Gagić više nije košarkaš Igokee, saopštio je klub.

– Želimo da vas obavestimo da smo prekinuli saradnju sa Đorđem Gagićem. Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme. Procene naše medicinske ekipe i kondicionih trenera su da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman da podnese treninge maksimalnog opterećenja i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje – piše u saopštenju Igokee.

PROČITAJ JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ: Zadovoljan sam – Jednog igrača posebno je izdvojio…

Novi član Igokee je dvadesetšestogodišnji Beograđanin Nikola Jovanović, koji pokriva poziciju centra i krilnog centra. Ugovor je potpisan do kraja sezone.

Jovanović je prošao mlađe selekcije Crvene zvezde, a proveo je i jednu godinu u Partizanu pre nego što je 2012. otišao u SAD na dalje usavršavanje. Proveo godinu u školi ‘Arlington kantri dej’ za koju je u prosjeku imao 15 poena i 12 skokova. Nakon toga odlazi na poznati univerzitet Južna Kalifornija gde nastupa za popularne Trojanse tri godine. Prve godine je imao 8 poena i 4,4 skoka u proseku, druge 12,3 poena i 7 skokova, a treće 12,1 poen i 7 skokova.

FOTO: Igokea

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter