2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

PARTIZAN REŠAVA PROBLEM NA ‘PETICI’: Sa koledža stiže ‘noćna mora’ – najbolji igrač lige na radaru crno-belih?

Objavljeno: 03.08.20 u 20:48

Crno-beli pažljivo tragaju za centrom kako bi kompletirali tim za narednu sezonu.

Kako prenosi ‘Telegraf’, američki centar Nejtan Najt mogao bi da postane novi košarkaš Partizana.

Radi se o Amerikancku koji ima 22 godine, visok je 208 centimetara i i igra na pozicijama krilnog centra i centra.

Momak koji ima nadimak ‘Noćna mora’ je igrao za koledž Vilijam i Meri, učestvovao je u CAA ligi (Kolonijal Atletik Asocijacija), a nedavno je proglašen za najboljeg igrača i defanzivca lige. Ujedno je postao drugi igrač u istoriji ove lige koji je ‘pokupio’ oba priznanja u jednoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ: NESVAKIDAŠNJA PRIČA – HRVATICE KOJE BI PRE NAVIJALE ZA ‘DELFINE’: Nemaju baklje, bubnjeve, niti probleme sa zakonom – rođene sestre koje žive za VK Jug!

Nejt ima 22. godine, visok je 208 cm. i može da pokriva pozicije centra i krilnog centra. Krasi ga za tako viskog igrača sjajan šut za tri poena, ima odlične fizikalije, dobar je defanzivac, ali i veoma opasan u protivničkom reketu.

Zanimljivo, Nejtan je 8. februara postigao 16 poena i tako prešao granicu od 2.000 poena u dresu ovog koledža. Posle 1997. godine i Tima Dankana u Vejt Forestu, Najt je prvi koledž igrač koji je u proseku po utakmici imao 20 poena, osam skokova, tri asistencije i dve blokade.

FOTO: KK Partizan

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter