Jedan od najboljih košarkaša svih vremena stigao je u Split.

Medžik Džonson, odlučio je da jedan deo odmora, zajedno sa prijateljima i porodicom provede u Hrvatskoj. Proslavljeni as će Jadranom poloviti u isto tako magičnoj jahti ‘Aquila’ koja je duga 85 metara i vredna oko 150 miliona dolara.


U petak se Splitom proširila vest kako u jedan poznati splitski restoran oko 20 časova dolazi Majkl Džordan, legenda svetske košarke i Čikago Bulsa. Kolege iz Hrvatske su požurili da ovekoveče dolazak Džordana u Split, ali od fotografije nije bilo ništa, jer se pokazalo da vest nije tačna, te da u Split, stiže Medžik a ne ‘leteći Majkl’.

Hrvatski državljanin Mario Hrvoj, nije mogao da veruje svojim očima. Tačno ispred kuće, u ranim jutarnjim časovima, ugledao je NBA ikonu, Medžik Džonsona.

– Prvo sam pomislio, to je nemoguće. Kada sam ga malo bolje ugledao po licu i karakterističnom hodu uverio sam se da je ipak to on, slavni Medžik. U društvu jednog starijeg gospodina, odrađivao je trening brzog hoda, a ja nisam mogao propustiti priliku da se s takvom legendom ne slikam što sam i učinio na Zapadnoj obali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna za oprostaj s internetom!

A post shared by Bojan Kralj (@kralj_bojan) on