0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Partizan

CRVENO-BELI ĆE POBESNETI: Bivši plej Partizana pred potpisom sa Grčkim velikanom!

Objavljeno: 30.07.20 u 12:55

Najdžel Vilijams-Gos bi uskoro mogao da se vrati u Atinu, ali ne u redove Olimpijakosa, već Panatinaikosa.

Bivši plejmejker Partizana je trenutno član Jute, ali kako je van ozbiljnih planova i u razvojnom timu razmatra da se vrati u Evropu.

PROČITAJ JOŠOTKRIVENO KOJI FUDBALER EVROPSKOG VELIKANA IMA KORONU: U pitanju je srpski internacionalac – ‘Dobar dan svima, pozitivan sam na Covid-19’

Grčki velikan je već stupio u pregovore sa Gosom, pa je realno da ćemo ga sledeće sezone gledati ponovo u Atini, ali ne u predgrađe – Pirej, već u redove ljutog rivala. Videćemo kako će reagovati navijači najvećeg rivala na ovaj transfer, ali sigurno je da će Gos imati vrelu dobrodošlicu ako se ovaj transfer obistini.

PROČITAJ JOŠGROBARI U ŠOKU: Uradio je ono što se nikako ne radi – košarkaš crno-belih objavom na Tviteru razbesneo navijače!

Vilijams-Gos je ostavio veliki trag u Partizanu, sa kojim je osvojio Kup Radivoja Koraća, a tada je bio proglašen za MVP-ija, da bi nakon sjajnih partija u dresu crno-belih otišao u Olimpijakos, gde je takođe prikazivao dobre igre.

U sezoni 2018/2019 u proseku je beležio 9,2 poena i 4,2 asistencije po meču.

FOTO: Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter