1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVANIČNO – ZVEZDA DOVELA ŠESTO POJAČANJE: Talentovani bek se vratio na Mali Kalemegdan!

Objavljeno: 29.07.20 u 19:58

Nakon godinu dana provedenih u FMP-u, Aleksa Radanov se vraća u Crvenu zvezdu.

Radanov će dobiti šansu kod trenera Saše Obradovića i na njemu je da je iskoristi. Talentovani bek je bio na relaciji Zvezda – FMP u periodu od 2014. do 2019.

PROČITAJTE JOŠ: NE KRIJE UZBUĐENJE – OGLASIO SE NOVI CENTAR ZVEZDE: Evo šta je Noko poručio Delijama! (VIDEO)

Ekipi Zvezde je priključen u sezoni 2014/2015, potom je od 2015. do 2018. nosio dres FMP-a, a krajem sezone 2017/2018 bio je oper član crveno-belih. Prethodne sezone vraćen je u FMP, gde je beležio odline partije. U ABA ligi odigrao je 21 utakmicu i prosečno je beležio 11 poena, četiri skoka i 2,6 asistencije.

Radanov je takođe prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije (za igrače do 16 i 18 godina) a za seniorski tim Srbije debitovao je 2019.godine u kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo u Kini.

Može da igra na više pozicija u timu od beka do krila i jedan je od najtalentovanijih mladih ‘kombo’ igrača u celoj Evropi.

Podsetimo, Zvezdu su tokom ovog prelaznog roka za sada pojačali Marko Simonović, Lendri Noko, Džordan Lojd, Lengston Hol i Kori Volden.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Bojim se da ce brzo opet nazad… Dosta sam nade polagao u njega dok je bio u mladjim kategorijama, ali – vec uveliko gazi 23 godinu, polako postaje samo jos jedan od vecitih talenata. Pozicija mu nije definisana, kao u perspektivi je trebalo da moze da pokriva sve od 1 do 3, ali u praksi ne moze da igra nista od toga, spor, nije atletican, nije izrazen suter. Tako da su ga vrv doveli da popuni broj do 15, znaci gledanje utakmica u civilu, pored terena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter