1
Košarka

LEGENDA BIH KOŠARKE SADA NOSI GAJBICE: Mana mi je što nisam u stranci i nisam fakultet završio za 15 dana!

Objavljeno: 28.07.20 u 21:12

Nedavno se u javnosti pojavila fotografija rekordera po broju utakmica u dresu košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, kako raznosi gajbice.

Radi se o odličnom košarkašu, koji ima i trenersku diplomu, ali je zbog koronavirusa Samir Lerić bio pruđen da se snalazi kako zna i ume, raznosio je pekarske proizvode u Mostaru, a kada je na internetu osvanula njegova fotografija postao je regionalni hit.

– Ne mogu da kažem da je ovo posao koji laska, ali se ne stidim, radim pošteno, kakav sam bio u sportu takav sam i ovde – rekao je Lerić za ‘Dnevni avaz’.

U nastavku je istakao da mu je najveća mana što fakultet nije završio za 15 dana, već je prošao četvorogodišnje studije, a takođe, nije ni stranački obojen, te mu je to dosta odmoglo u traženju posla.

Pored košarkaške diplome, on ima i stručni ispit za samostalno vođenje nastave.

– Mogu sebe videti u košarci kada liga ponovo krene u septembru. Poslednji angažman sam imao u mostarskom Studentu, ali je liga stala u martu i pitanje je kada će se nastaviti – istakao je košarkaš

Mnogi prijatelji i saigrači su zaboravili na njega.

– Izuzetak je Gordan Firić, koji mi se javi iz Italije. Nikoga ne kritikujem niti prigovaram, kažem kako jeste, kad je trebalo gasiti požare u Bosni, Lera je bio dobar, a kada treba ispoštovati nešto što je normalno – toga nema – istakao je Lerić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter