0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Instagram/screenshot

BIVŠI IGRAČ CRNO-BELIH U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU: Brajan Angola trenirao sa zvezdom Reala, Rodrigez pokazao košarkaško umeće! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.20 u 20:49

Bivši košarkaš Partizana Brajan Angola i vezista Real Madrida Džejms Rodriges družili su se na jednom košarkaškom terenu u Madridu.

Slobodno vreme do početka priprema za novu sezonu dvadestšestogodišnji bek je iskoristio kako bi otputovao u Madrid, a tamo ga je dočekao as kraljevskog kluba. Bivši košarkaš crno-belih objavio je na svom Instagram profilu dva video snimka na kojima se vidi kako uživa u društvu fudbalera Reala Džejmsa Rodrigeza.

Naime, Rodrigez je pokazao i svoje košarkaško umeće tako što je Angoli asistirao za takozvani ‘alej-up’ na jednom privatnom terenu u Madridu.

– Provodim vreme sa bratom, kako je dobro videti te – napisao je Angola uz objavu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquí pasando tiempo con mi Hermanito @jamesrodriguez10 que bueno verte bro ❤️🙏🏾

A post shared by Braian Angola (@angola_11) on

Angola je u Partizanu proveo samo mesec dana. Što se tiče Rodrigeza, on je odavno na izlaznim vratima kraljevskog kluba i ovog leta bi mogao da pojača ‘crvene-đavole’.

FOTO: Instagram/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter