6
Košarka

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

PRAVO NIOTKUDA: Zvezdu prvo napušta mladi fudbaler, Kolarov ga vodi u Italiju za četiri miliona i procente!

Objavljeno: 24.07.20 u 11:27

Činilo se da će prvi Crvenu zvezdu napustiti Mateo Garsija, ali će po svemu sudeći taj transfer još neko vreme biti na čekanju.

Izgleda da će ‘Marakanu’ prvi napustiti talentovani Željko Gavrić. Mladi fudbaler priliku je dobio dolaskom Dejana Stankovića u klub, odigrao je devet mečeva, upisao jedan gol i dve asistencije.

PROČITAJTE JOŠ: TOP BET TIKET DANA: Uzdamo se u raspoložene napadače, ovo su naši predlozi za petak!

Treba istaći da se radi o fudbaleru koji je pažnju javnosti privlačio još u omladinskim selekcijama.

Kako prenosi ‘Mocart Sport‘, očekuje se da njegov transfer u Italiju Crvenoj zvezdi donese četiri miliona uz 20 procenata od naredne prodaje. Neimenovani klub iz Serije A želi da ga dovede u svoje redove.

PROČITAJTE JOŠ: MESI DEFINITIVNO NAPUŠTA BARSELONU: Da li je ovo dokaz da se seli u Inter?!

Zanimljivo je da o karijeri Željka Gavrića računa vodi brat Aleksandra Kolarova, a u Zvezdi se prema navodima portala nadaju da bi potom mogli da prodaju i Njegoša Petrovića, za koga se stidljivo interesuje Olimpijakos.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

6 Komentara

  1. Nadam se da ga nece prodati, kao ni Nikolica i Petrovica. Ovo je mladost i buducnost Zvezde i bez obzira na 4 miliona, Gavric ce vredeti mnogo vise, a pitanje je trenutka kad ce eksplodirati kao igrac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter