in , , , ,

LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Javili se navijači KK Partizan i to iz Azije! (FOTO)

Osvedočeni prijatelji Partizana, Piao i Čen iz Pekinga, krenuli su ovog leta u avanturu starim putem svile, noseći simbole KK Partizan, kako na sebi tako i na svom automobilu.

I kada su granice zatvorene, prijatelji Partizana pronose slavu kluba širom sveta! Osvedočeni prijatelji KK Partizan, Piao i Čen iz Pekinga, krenuli su 18. jula na avanturu starim putem svile, put koja se u našoj zemlji zove i ‘Staza Marka Pola’, noseći na sebi i svom automobilu simbole njihovog omiljenog kluba.

Od Tijandžina, preko destiancija kao što su Boadži, Tian Šui, planine Maidži i drugih, Piao i Chen šalju pozdrave Beogradu, Srbiji i naravno, njihovom omiljenom košarkaškom klubu Partizan.

Svoju ljubav prema crno-belima, ovo dvoje ljudi je pokazalo i krajem februara ove godine, kada su donirali patike za sve igrače mlađih kategorija , od najmlađeg uzrasta do juniora.

FOTO: KK Partizan 

Diskusija

Odgovorite
  1. A nekog pitaju „who the f*ck are you?“.
    No to je sve normalno,ipak je Partizan svetski klub.Institucija

  2. Svi prepoznaju da je ljubav prema Partizanu nešto posebno, nešto što nema niko na svetu. Svaka čast i navijačima drugih klubova, ali ipak ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TOP BET TIKET DANA: Bogata ponuda čeka nas danas, ovo su naši predlozi za dobitni utorak!

GOLMAN NAKON OVOGA MESECIMA NEĆE SPAVATI: Srbin postigao gol sezone! (VIDEO)