6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube printscreen

VUČIĆ SE POHVALIO: Krenuo je stopama Žoca, Karija Pešića i Saše Đorđevića, predsednik postaje košarkaški trener (FOTO)

Objavljeno: 18.07.20 u 09:47

Predsednik Srbije danas se pohvalio na društvenim mrežama da je upisao školu za košarkaške trenere.

Nedavno je u medijima predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da mu je san da bude košarkaški trener mlađih selekcija, a danas je objavio da je korak bliže svom snu.

REVOLUCIONARNI PREDLOG MIRKA POLEDICE: Ovako bi mogla da izgleda Superliga Srbije u neka bolja vremena…

– Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta – Visoke sportske škole strukovnih studija, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova – napisao je Vučić.

AMERIKANCI U NEVERICI: Nikola Jokić pokazuje tri prsta (FOTO)

Podsetimo, tada je Nebojša Čović rekao da ‘Crvena zvezda ima trenera na period od najmanje osam godina, ali da bi posle rado video Vučića na klupi Crvene zvezde’, možda je ovo prvi korak ka ostvarenju tih planova.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U želji da postane košarkaški trener, @buducnostsrbijeav ponovo u studentskoj klupi! Dečački snovi se ostvaruju! Kakav će biti trener? Vaše mišljenje?

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

6 Komentara

      • Pa vi tek imate problem kada dođe najveći zvezdaš Dragan Đilas. Ovaj vam je pomagao a Điki daće Bog, uslovićedaprvo promenite državljanstvo ili da pošto ste nastali na nekdašnjoj NDH potražujete sredstva od Republike Hrvatske.
        Kužiš?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter