0
AdmiralBet ABA Liga

BIRČEVIĆ OSTAJE U ABA LIGI: Reprezentativac Srbije pronašao novi klub!

Objavljeno: 18.07.20 u 23:48

Pre nekoliko dana Partizan je odlučio da ne iskoristi mogućnost i produži ugovor na još godinu dana sa Stefanom Birčevićem.

Iskusni krilni centar mogao bi međutim vrlo brzo da pronađe novi klub, pošto je blizu prelaska u Igokeu po saznanjima ‘Sport kluba’.

– Prvo mora da se reši situacija sa Partizanom. Crno-beli su raskinuli ugovor, moraju da se poštuju neke odredbe iz tog ugovora. Ima zainteresovanih, ali o tome detaljnije tek kada postanem slobodan igrač – izjavio je Birčević za ‘Sport klub’.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ŠEJTAN SA KOŠEVA’ ODBIO PARTIZAN: Dobio sam ponudu, ali…

Birčević je stigao drugi put u Partizan prošlog eta posle sezone u nemačkom Bonu i u ABA ligi je imao učinak od 5,9 poena i 1,7 skokova, dok je u Evrokupu imao 5,7 poena i 2,9 uhvaćenih lopti u proseku. Osim Partizana i Bona, Birčević je nastupao za Metalac, kragujevački Radnički, Estudijantes, Istanbulu i Banvitu.

Sa Partizanom je osvojio Kup Radivoja Koraća 2020, dok je sa reprezentacijom bio srebrni na Olimpijskim igrama 2016, Svetskom prvenstvu 2014. i Evropskom šampionatu 2017.

FOTO KK: Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter