0
Košarka

FOTO: Denver Nagets/Twitter

NIKOLA JOKIĆ PONOVO NA PARKETU: Srbin pokazao da nije zaboravio čaroliju (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.20 u 15:20

Srpski košarkaš Nikola Jokić stigao je u Orlando gde je sa Denverom odradio prvi trening posle duge pauze zbog korona virusa.

Jokić je sa zakašnjenjem stigao u Orlando zbog toga što je morao da sačeka negativne testove na Covid-19, na koji je prethodno bio pozitivan.

Centar reprezentacije Srbije je nedugo po dolasku u NBA ‘balon’ odradio prvi trening sa Nagetsima.

Ovo je bio Nikolin prvi timski trening, dok je prethodno radio individualno, pa se moglo videti da nije ‘zaboravio’ ono po čemu je poznat. Bio je vidno raspoložen – pogađao je trojke, čak i zakucao, a na društvenim mrežama bili su, kao i uvek, najviše oduševljeni njegovim dodavanjima.

– Srećan sam što sam konačno u Orlandu sa svojim timom. Šta ću uraditi? Možda ću iznenaditi sve, možda neću biti dobar. Videćemo rekao je Jokić po dolasku.

Trener Nagetsa Majk Meloun veruje da će Srbin nastaviti sa sjajnim partijama iz prvog dela sezone.

– Očekujem da igra na način na koji je igrao. On je najbolji centar u ligi, zašto ne bi igrao kao ranije? – kazao je Meloun.

Denver, koji se trenutno nalazi na trećem mestu na Zapadu, sezonu će nastaviti 1. avgusta duelom sa Majamijem, posle čega slede utakmice sa Oklahomom, San Antoniom, Portlandom, Jutom, Lejkersima, Klipersima i Orlandom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikola Jokić kao trener! 😂😁🤪 #Jokic #NBA #Coach #Kukoc #Basketball #Srbija #NikolaJokic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Denver Nagets/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter