0
Košarka

NAPUSTIO SRBIJU: Đoković pojačao Split

Objavljeno: 15.07.20 u 17:48

Ilija Đoković pojačao je KK Split, potpisavši jednogodišnji ugovor.

Plejmejker će se pripremama priključiti 27. jula, već na samom početku, a Splićani su mu poželeli lepu dobrodošlicu.

– Srećan sam i ponosan što ću nositi dres kluba koji je u istoriji tri puta bio prvak Evrope, veselim se igranju i treniranju na Gripama – rekao je za sajt kluba Đoković.

– Igraću u dvorani u kojoj su stvoreni velikani poput Tonija Kukoča i Dina Rađe. Verujem da nas čeka zanimljiva i uzbudljiva sezona, a ja ću dati pun doprinos da ekipa bude što bolja i da ostvarimo kvalitetan rezultat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ilija Đoković, 24-godišnji organizator igre novi je igrač Splita. Potpisao je ugovor na jednu sezonu, a pripremama „Žutih“ priključit će se od prvog dana (27. srpnja). Đoković je reprezentativac Srbije, u karijeri je igrao za Jagodinu, Borac i FMP čiji je dres nosio u prošloj sezoni. – Sretan sam i ponosan što ću nositi dres kluba koji je u svojoj povijesti tri puta bio prvak Europe, veselim se igranju i treniranju na Gripama, u dvorani u kojoj su stvoreni velikani poput Tonija Kukoča i Dina Rađe. Vjerujem da nas čeka zanimljiva i uzbudljiva sezona, a ja ću s moje strane dati svoj puni doprinos momčadi da bude što bolja i da ostvarimo kvalitetan rezultat – rekao je Đoković.💛👋👍👌💪🏀 #kksplit #višeodkošarke #ajmožuti #žutaobitelj #jednomžutiuvijekžuti

A post shared by KK Split (@kksplit_) on

Đoković je nastupao za Jagodinu, Borac i FMP, a Borac Čačak i Split su novopridruženi članovi ABA lige.

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter