0
Evrokup

FOTO: Instagram/screenshot

KOLUMBIJSKA ENIGMA: Šćepanović ga izostavio sa spiska igrača na koje računa, a evo šta kaže Angola…

Objavljeno: 15.07.20 u 13:19

Vlado Šćepanović ne troši vreme, ozbiljno se uhvatio u koštac sa stvaranjem tima za narednu sezonu. Ipak, da li je zaboravio na jedno ime…

Kada je pre nekoliko dana Vlado Šćepanović dao opširan intervju ‘Sportskom žurnalu’, govorio je i o košarkašima koji ostaju u klubu.

– Spoljna linija: Nemanja Gordić, Kodi Miler-Mekintajer, Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić. Unutrašnja linija: Vil Mozli, Rašon Tomas, Stefan Birčević, Novica Veličković, Stefan Janković, Nikola Janković – istakao je Šćepanović bilo je evidentno da jednog od pojačanja iz prethodne sezone nema na spisku.

Reč je o Brajanu Angoli, delovalo je da je igrač napustio Partizan sa kojim ima ugovor 1+1. Razumljivo je bilo da zbog krize prouzrokovane koronavirusom crno-beli žele da se reše stranog košarkaša.

Dodatnu konfuziju uneo je sam Angola koji je najavio da se uskoro vraća u Beograd, odnosno svojim obavezama u timu…

Spreman sam da se vratim – piše ispod fotografije na kojoj se motivi Beograda, a u prvom planu kolumbijac u dresu Partizana.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I’m ready to be back 🏀🏀!! # 🖤🤍🖤🤍

Објава коју дели Braian Angola (@angola_11) дана

FOTO: Instagram/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter