2
AdmiralBet ABA Liga

ŠĆEPANOVIĆ OBRADOVAO NAVIJAČE PARTIZANA: Novica i Birčević su tu, Gordić verovatno ostaje

Objavljeno: 12.07.20 u 12:48

Novi trener Partizana, Vlado Šćepanović, izjavio je da neće biti još mnogo dolazaka ovog leta.

Što se Šćepanovića tiče, velikih promena u klubu neće biti, jer je kostur tima ostao, stigli su Miler-Mekintajer i Nemanja Dangubić.

– Imamo gro ekipe iz prošle sezone i tu ne bi trebalo mnogo da se menja, ostalo je još da se dovedu jedan, evenualno dvojica igrača. Dobra stvar je kada vam 70 odsto tima ostane na okupu. Filozofija će ostati manje-više ista da igrači ne bi doživeli šok zbog velikih promena. Naravno, uz par stvari za koje procenim da je potrebno da se urade – rekao je Vlado Šćepanović u intervjuu za ‘Sportski žurnal’.

STIŽU NAM SJAJNE VESTI IZ BEOGRADA: Legendarni vaterpolista napustio bolnicu

Trener crno-belih se nada da će Nemanja Gordić ostati u klubu, što bi moglo da bude ključ uspeha za narednu sezonu.

– Doveli smo Milera-Mekintajera, tu je i Nemanja Gordić za koga se nadam da će produžiti ugovor. Ne želim ništa da prejudiciram, ali mislim da smo blizu. Imamo Markusa Pejdža i Ognjena Jaramaza na „dvojci“, a tu je i mali Trifa, koji nije više mali, već je odrastao i napravio veliki korak u karijeri – dodao je trener crno-belih.

Partizanu je potrebno pojačanje na ‘petici’, a prema nekim informacijama na meti je bivši košarkaš Crvene zvezde.

– Nećemo da žurimo, tržište se tek otvara, videćemo kakav je profil potreban ovoj ekipi. Imamo Nikolu Jankovića i Mozlija – zaključio je trener Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Partizan definitivno jaci nego prosle sezone , plus im druga godina zajedno . Ono sto su prosle promasili Parahuski , Fejners ce zamjeniti Dangubic , Lesor , Voldena -Mekentajer ,tako da su definitivno jaci nego prosle sezone ,a sto je najbitnije ostaje im isti sistem od predhodne dve sezone .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter