0
AdmiralBet ABA Liga

OPREČNE INFORMACIJE: Ostoja Mijailović najavio ostanak Koprivice, evo šta kaže renomirani stručnjak (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.20 u 22:36

Iako je danas predsednik kluba Ostoja Mijailović najavio da će profesor Vladimir Koprivica ostati u Partizanu, čini se da su te najave bile preuranjene.

– Želim da kažem da, informacije koje su se prethodnih dana pojavile u medijima da profesor Koprivica neće više biti član stručnog štaba, on će i dalje biti kondicioni trener Partizana – rekao je između ostalog Ostoja Mijailović. Taj detalj možete da pogledate ovde:

Brzo ga je demantovao sam Vladimir Koprivica koji je na društvenim mrežama poželeo sreću novom treneru, a ujedno najavio odlazak u zasluženu penziju, ali takođe da će imati ulogu savetnika u Humskoj.

– Srećno, dragi Šćepo! Verujem u tebe, tvoje znanje, energiju i poštenu nameru. I u sve druge ljude u timu, one koji ga vode i našu fantastičnu publiku. Završio sam karijeru za praktičan rad, kondiciju. Prvi put sam bio na klupi prvog tima Partizana u sezoni daleke 1982/83, učestvovao i nadam se pomogao na neki način u osvajanju 17 titula. Vreme je da se odmorim, ali pomoći ću, koliko mogu, kao savetnik , kao prijatelj i kao neko ko voli Partizan. Zahvaljujem se što me u toj fubkciji vodite kao člana stručnog štaba – rekao je Koprivica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter