1
AdmiralBet ABA Liga

KAKVA JE SUDBINA VELIČKOVIĆA, GORDIĆA I BIRČEVIĆA: Detalje je otkrio novi trener Partizana

Objavljeno: 09.07.20 u 17:02

Nakon Andree Trinkijerija Partizan je danas predstavio novog trenera.
Na klupu kluba iz Humske seo je bivši košarkaš crno-belih Vlado Šćepanović koji je predstavljen medijima na do sada neviđeni način. Putem prenosa na klupskoj televiziji. Novi trener Partizana odgovarao je na brojna pitanja srpskih novinara. 

Kako će Partizan izgledati naredne sezone otkrio je  Šćepanović.

– Gro ekipe je na okupu. Nismo u mogućnosti da drastično menjamo bilo šta. Filozofija koja pravi rezultate treba da ostane na snazi. Nisam čovek koji kopira druge. Imam svoju filozofiju koju će svi želeti da gledaju – rekao je novi trener Partizana.

O statusu Novice Veličkovića, Birčevića i Gordića, kao i igračima na pozajmici, rekao je...

– Svi su dobri igrači. Kroz buduće razgovore ćemo doneti odluku. Zna se koji igrači su potrebni. Sa svim igračima ćemo razgovarati. Na njih se računa, ali od razgovora u narednim danima donećemo odluku ko će ostati, a ko napustiti.

Šta će u narednoj sezoni smatrati kao uspeh kluba…

– Partizan ima uvek najveće ambicije. U svim takmičenjima u kojima se budemo takmičili imaćemo najveće ambicije. Na nama je da damo maksimum, Partizan uvek ide na najviše domete.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlado Šćepanović za HotSport! #Partizan #Grobari @vladoscep10

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Radio je sa nekim od najvećih trenera, otkriva Šćepanović od koga je najviše naučio.

Radio sam sa Vujoševićem, Obradovićem, Pešićem, evo i sada sa Trinkijerijem. Sam pomen njihovih imena i prezimena govori kakvu sam privilegiju imao. Svako od njih gleda na svoj način. Saradnja sa svima njima pomogla mi je da formiram košarkaški karakter.

FOTO: KK Partizan

Aca Matović, Đole Mijatović, profesor Koprivica biće deo njegovog stručnog štaba.

– U Acu Matovića imam neograničeno poverenje, Đole je ponovo u Partizanu. Veliki je Partizanovac, mnogo će nam pomoći u razvoju mladih igrača. Stručni štab i medicinski blok ostaće isti. Uz profesora Koprivicu koji ostaje deo stručnog štaba

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter