0
Košarka

KOŠARKAŠ VELIKOG SRCA: Novac od ugovora poklanja u humanitarne svrhe

Objavljeno: 07.07.20 u 21:49

Snažni centar će igrati u nastavku sezone NBA lige, a sav novac koji će zaraditi od ugovora, proslediće u humanitarne svrhe.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Dvajt Hauard nije želeo da svoju karijeru nastavi u najjačoj ligi na svetu, ali je u međuvremenu promenio tu odluku.

‘Supermen’ je odlučio da sezonu odigra do kraja, a preostali novac od ugovora (oko 700.000 dolara) pokloniće humanitarnoj organizaciji ‘Breathe Again’, čiji je osnivač.

ODBIO PONUDU OD 50 MILIONA: Čekam poziv iz Premijer Lige

– Da, biću uz svoj tim u Orlandu. Imam obavezu prema svojim saigračima, navijačima, Lejkersima, organizaciji i svima. Ali, sa druge strane, imam obavezu i prema svojoj porodici i zajednici. Mnogo toga dobrog smo uradili na polju humanosti. Želimo da ljudi ne zaborave na nas i ono što se događa u našim zajednicama – izjavio je Hauard.

NBA se nastavlja 31. jula u Orlandu na Floridi. Lejkersi važe za jedne od glavnih favorita za osvajanje prstena, a u prvom duelu igraće protiv Los Anđeles Klipersa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter