1
Evrokup

MILAN MACVAN, na press konferenciji kosarkasa Srbije u hotelu Grand. Kopaonik, 01.08.2019. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Srbija

OGLASIO SE MAČVAN IZ BOLNICE: Njegovu poruku trebalo bi svi ozbiljno da shvatimo!

Objavljeno: 06.07.20 u 18:51

Vest koja se pojavila pre sat vremena dobila je potrvdu. Milan Mačvan je hospitalizovan zbog koronavirusa.

Mačvan je smešten na lečenje u Covid bolnicu ‘Dragiša Mišović‘ i oseća se dobro. Srpski košarkaš oglasio se putem Tvitera poslavši poruku svim građanima.

IMA LI KRAJA: Mačvan hitno primljen u bolnicu, sumnja se na koronavirus!

– Hvala svima na podršci, tačno je da sam hospitalizovan u ‘Dragiše Mišović’, gde imam svu potrebnu negu i brigu. Svim zaraženima i bolesnima želim dobar i brz oporavak, a ostalima da slušaju i čitaju šta se piše i priča i da se čuvaju – napisao je Mačvan.

Podsetimo, iskusni košarkaš koji se nedavno penzionisao je u karijeri nastupao za: FMP, Hemofarm, Makabi Tel Aviv, Partizan, Galatasaraj, Olimpiju iz Milana, Bajern i Alvark Tokio, Sa reprezentacijom je osvojio dva evropska srebra, i jedno na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kao i zlato na Univerzijadi 2009. godine. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter