0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Legendarni stručnjak napustio crno-bele

Objavljeno: 06.07.20 u 09:13

Profesor Vladimir Koprivica (67) više zvanično neće biti član crno-belih.

Nakon odlaska Andrea Trinkijerija, Partizan je napustio i kondicioni trener. Koprivica je stigao u Humsku prošlog avgusta i odradio sjajan posao što se videlo tokom cele sezone. Profesoru je ovo bio drugi mandat u Partizanu, pošto je bio dugogodišnji član stručnog štaba Duška Vujoševića.

– Obavio sam razgovore sa ljudima u klubu, osetio sam trenutak da se povučem. Idem u penziju, ipak imam 67 godina i želim neke druge stvari da postignem u životu. Dogovorili smo se da ostanem u ulozi savetnika ako je to potrebno pošto sam Partizanu uvek spreman da pomognem, ali se povlačim od aktivnog bavljenja posla. Žao mi je samo što se nisam oprostio sa Evroligom, to mi je bila velika želja, ali situacija je bila takva da nismo mogli da utičemo – rekao je za ‘Maxbet sport’.

VAŽNA POBEDA ZVEZDINIH FUDBALERA: Prvotimci crveno-belih se oporavili od korona virusa

U košarci je aktivno radio trideset godina. Bio je direktor više košarkaških škola i profesor na predmetu osnove sportskog treninga. U više navrata bio je predavač u saveznim i republičkim seminarima košarkaških trenera Jugoslavije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter