0
Evroliga

SADA JE SVE JASNIJE: Kokoškov govorio o Feneru, pa pojasnio status u reprezentaciji Srbije!

Objavljeno: 05.07.20 u 09:33

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Igor Kokoškov na pragu Fenerbahčea.

Ispostavilo se da će Srbina da zameni Srbina koji je sedam sezona sedeo na klupi turskog tima. Kokoškov je otkrio detalje dogovora.

Sve se izdešavalo jako brzo. Pre nekoliko dana Fenerbahče je kontaktirao mog agenta, tada je došlo do kontakta. Razgovarali smo, razvili neku temi u veoma brzo došli smo do dogovora – rekao je Kokoškov za ‘Sport klub’.

SJAJNI IBRAHIMOVIĆ: Golom i asistencijom zagorčao život Laciju (VIDEO)

 

Srpski trener je potom govorio o svom statusu u reprezentaciji Srbije.

Reprezentacija je čast, zadovoljstvo i emocija, u tom smislu se ništa nije promenilo i ne može da se promeni preko noći. To nije posao, ne znam koji je bio poslednji selektor koji je bio profesionalac u Košarkaškom savezu Srbije. Daću svu svoju energiju i entuzijazam da se nacionalni tim reprezentuje što bolje. Situacija je trenutno takva da mi ne znamo mnogo stvari – da li se i kada igraju prozori, koliko utakmica, kada je kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, mnogo je nagađanja… Sada su glavni tekući problemi, i dalje se borimo sa virusom. Ljudi iz Fenerbahčea nemaju ništa protiv reprezentacije, i njihovi turski košarkaši igraju za njihov nacionalni tim – oni su vrlo nacionalno orijentisani, nema nejednakih standarda. Kada je reč o meni, ništa se nije promenilo u tom smislu – zaključio je Kokoškov.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozz iz Zagreba! 💪 #Djokovic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter