9
Evroliga

BOGDANOVIĆ PROGOVORIO O INCIDENTU SA VUJOŠEVIĆEM: Gledao sam ga kao ‘ćaleta’, razočarao me je (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.20 u 21:10

Gostujući u emisiji ‘Spo(r)tlight Igora Miklje Bogdan Bogdanović je govorio o incidentu koji je obeležio njegovu karijeru.

As Sakramento Kingsa govorio je o vremenu u Evropi, odluci da ode u NBA ligu i naravno, nije propustio da se priseti čuvenog incidenta sa trenerom Duškom Vujoševićem.

JOVIĆ BACIO GOLMANA NA KOLENA: Makazice Srbina najavljuju bolje dane (VIDEO)

Proslavljeni trener bio je nezadovoljan reakcijom na terenu Bogdana Bogdanovića, te je odlučio da ga udavi, a Bogdanović otkriva kako se osećao nakon te nemile scene.

IZUZETAN PODUHVAT ‘PIJANISTE’: Najveći portret Novaka Đokovića i prvi crtež na šljaci teniskog terena (FOTO) (VIDEO)

– Pričao sam na tu temu više puta. Imao sam takav odnos sa njim, gledao sam ga kao ćaleta. Tu me je malo razočarao, ali dobro, pogreši čovek – zaključio je Bogdanović. 

0
0

9 Komentara

  1. nesrecni aleksandre! zabludnjeli covece u sportu i u seksu se ne zivi od juce (kad je bio bari) moras da se stalno dokazujes. ako nemas argumenata o prici VUJOSEVIC – BOGDANOVIC zatvori usta i ne vredjaj coveka. eno ti tvoje kurtizane pa se dici i vucicem i covicem i terzicem sa sve mrkelom. u rupu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Aleksandre, koliko godina imam … kako me nazivas-prozivas … za tvoje informisanje praunuka imam, pa TI vidi gde si sa godinama i obrazom … sta u komentaru nije tacno ? Aleksandre, ti si najbolji primer-primerak danasnjeg navijaca zvezde, koje ovo stanje u srpskom sportu … sa ljudima u i oko zvezde savreseno odgovara … JAD, BEDA, … OD REZULTATA, … ISTINA BOLI …

    0
    0
    Odgovori
    • Jadan ti je sin i unuk pored tebe takvog! Imam 38 godina… A kad si mi otkrio koliko si ti star sve mi je jasno! Dugo tebe lupaju kompleksi, e sad da li posle Barija i Tokija ili pre to ne znam! A što mi ne odgovari kako bih se osećao da je tebi neko, bilo ko davio sina ili ne daj bože unuka već mi pišeš neke gluposti?!?! Ali ponavljam, ne moraš mi ni odgovoriti,dovoljno je što si mi rekao da si PONOSAN deka! Nego da te pitam (namerno ti ne persiram jer vidim kakav si čovek) jel znaš ti ono „KOMŠIJE TVOJE PRVACI SU SVETA UVEK STE DRUGI I TO NAM NE SMETA“ Ili „NEKO PAMTI TOKIO I BARI A NEKO PETAH TIKVU I FLJAMURTARI“?!?!Jel ti je vokri što ti je legenda Vokri?

      0
      0
      Odgovori
  3. Vujosevic je dobar trener i tu nema dileme.
    Isto tako, Bogdan je u pravu i tu, takodje, nema dileme. Taj postupak davljenja samo govori da je tanak sa zivcima i da ne vlada sobom. Niko nema pravo na takav postupak, ali NIKO! Koliko god da je zaduzio Bogdana ili bilo kog drugog igraca.

    A to sto Duletovi intervjui se svode na pricu o Zvezdi, to je posebna prica…zato kazem, SAMO GAZI ZVEZDOOOO‍♂️⚪️

    0
    0
    Odgovori
  4. valjak, da, posle odgledanog interjua na novoj.rs…dula vujosevica…ovo je ocekivano i sad je sve jasno… pocelo je pljuvanje po svim medijima…ljudima u i oko zvezde…sve ovo sto rade: dulu, kkp, vkp, fkp i…ce se vrlo brzo sve najgore desiti sdcz i filijali iz zeleznika. oni su svesni da im se dani odbrojavaju…dok jos mogu i imaju moc…pokazuju svu svoju zlobu, zavist, ljubomoru, ma mrznju…sa svojim medijima stvaraju ruznu sliku o partizanu i legendama koji postadose simboli uspesnosti i uspeha na svetskom nivou. valja, neka ih tamo jos malo…

    0
    0
    Odgovori
  5. e moj decko … „malo te razocarao…“ TI si me bas, bas … razocarao. da nije bilo vujosevica i kk partizana, TI nikad ne bi bio igrac tog fornata. vujosevic je zrtvovao pola ekipe … zbog tebe. vujosevic i kk partizan ti nikad nisu zamerili poslednje sekunde uakmice sa cibonom u beogradu, utakmice i covica koja je kk partizan iz evro lige dok je ovih ljudi u i oko FMPkkcz zaigrati evro ligu. TI, umesto da cutis, imas obraza da vujosevica za ucinjeno … tvoje dobro kazes: da te malo razocarao. e bogdane bogdanovicu, ovakve greske se ne prastaju.

    0
    0
    Odgovori
    • NIJE BOGDANIVIC TOLIKO
      LJUT KOLIKO POJEDINI
      NOVINARE HOCE DA HAOS
      NAPRAVE. DA DUSKO I
      PARTIZAN STVORILI BOGDANA, BOGDAN CE KAD
      TAD DA SE ODUZI.

      0
      0
      Odgovori
    • Kakva si ti budala pa to je strašno! Ili si neki balavac pa laješ jer ne znaš ništa o životu i braniš onakav sraman postupak davitelja!?!? Ako nisi klinac onda si lud 100 %! Pa zamisli da bilo ko davi tvoje dete ako ga imaš, da li bi i tad izmišljao neke nebuloze ili bi poludeo? Zamisli kako je bilo Bogdanovim roditeljima kad su videli tu scenu, uživo ili na snimku svejedno je!?!? Šta ti pišeš budalo jedna sram te bilo!!! Inače za tvoju informaciju sam navijač Zvezde, nemam dece ali sam za tebe ČOVEK!

      0
      0
      Odgovori
    • Anonimni, moram ti reći još nešto što sam zaboravio. Ti prvo nauči pravopis pa tek onda dodji i piši kako je tebe koji si niko i ništa,verovatno nisi ni postigao ništa u životu razočarao klinac koji je tad imao oko 20 godina. A ta lupetanja da ovakav košarkaš koji inače trenutno nastupa ni manje ni više nego u NBA ligi ne bi uspeo da nije bilo davitelja koji je samo u tom tvom velikom klubu i ostavio trag(dobro poznato na koj način i bez bilo kog konkurentnog kluba) i nije vodio više ni jedan klub u evropi koliko je dobar trener to pričaj sebi i tako nekom bambusu koji razmišlja kao i ti!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter