0
Evrokup

FOTO: YouTube

VRATIO SE KUĆI: Zvezdan Mitrović ponovo u Monaku

Objavljeno: 02.07.20 u 09:49

Kao što se i pretpostavljalo, bivši selektor Crne Gore se vratio na klupu Monaka

Monako je potvrdio da će iskusni trener, koji je do sada vodio Asvel, predvoditi tim u novoj sezoni. Čelnici kluba očekuju da će biti približno uspešan kao u prvom mandatu, a pamte ga kao čoveku koji je vratio ekipu u Prvu ligu Francuske, sa njom osvojio tri državna kupa, a 2017. završio treći u FIBA Ligi šampiona.

BIO JE VELIKA ŽELJA CRVENE ZVEZDE: Levi bek potpisao za Legiju (FOTO)

Sa velikim uspesima nastavio je i u Asvelu sa kojim je osvojio titulu i kup, zatim nanizao deset pobeda u Evroligi, ali je predsedik kluba Toni Parker odlučio da na njegovo mesto sedne njegov brat Ti Dzej.

„Povratak me raduje, ovdje se osećam kao kod kuće. Nacijači, menadžment i ostali saradnici su imali sjajan odnos sa mnom tokom prvog trogodišnjeg mandata ovde i verujem da če i sada biti tako. Tim je snažan i ambiciozan i to je privilegija za svakog trenera. Naš fokus je da sagradimo kompetitivan tim, znamo kakav budžet imamo posle krize koja je pogodila sve i očinićemo sve što je u našoj moći da uspemo u našim namerama“, prenosi „Sport klub“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter