1
AdmiralBet ABA Liga

(Foto: Dragana Stjepanović)

TRINKIJERI PODNEO ZAHTEV ZA RASKID UGOVORA: Italijan napušta Partizan, a evo šta je pravi razlog!

Objavljeno: 29.06.20 u 13:11

Američka agencija koja zastupa Andreu Trinkijerija podnela je Partizanu zvaničan zahtev za raskid ugovora!

Kako saznaje portal ‘Objektiv’, trener Partizana se na ovaj potez odlučio dan posle izjave predsednika kluba Ostoje Mijailovića da je ‘Italijanu dao odličnu finansijsku ponudu i da je sad na Trinkijeriju da donese odluku’. Ovim gestom vođa stručnog štaba beogradskog kluba stavio je tačku na spekulacije o njegovom angažmanu u Partizanu i dao do znanja da definitivno odlazi.

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Trinkijeriju smo dali jaku ponudu, Voldenu su ponudili skoro duplo više novca!

Ovakav scenario se mogao naslutiti i pre nekoliko dana kada se Trinkijeri pozdravio sa navijačima Partizana i zahvalio im se na podršci tokom boravka u Beogradu, obavestivši javnost da je otišao u Italiju.

TRINKIJERI SVE BLIŽE ODLASKU: Ovo su potencijalne zamene za Italijana!

Postoji i priča, koja ima osnova, da Trinkijeri pregovara sa Bajernom iz Minhena, ali je sve na dugačkom štapu jer ni u Nemačkoj još nije poznato kada će se, kako i u kom obliku nova sezona igrati.

 

Foto: Dragana Stjepanović

0
0

1 Komentara

  1. IDI NESRECNI OSTOJA I TI LONCAR I SVI IZ UPRAVE KLECITE PRED ZOCOM, NEBI LI GA NEKAKO PRIVOLELI NA NEKU FINTU DA PRIHVATI PARTIZAN KAD SE DOBRO ODMORI TAMO NEGDE DO POLA SEPTEMBRA. KAKAV CRNI SCEPANOVIC (MALO LI JE CANAK I BOZIC), A NI JOVANOVIC ILI BILO KO DRUGI NE DOLAZI U OBZIR. PARTIZAN JE ISUVISE VELIKI DA BI SE NEKO UCIO TRENIRAJUCI GA. TO MORA DA BUDE OD BOGA PROBRAN (VUJOSEVIC) ALI TO SE DOGADJA JEDNOM U 5o g.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter