6
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

PRVO POJAČANJE I ODMAH BOMBA: Zvezda dovela monstruozno pojačanje!

Objavljeno: 29.06.20 u 20:07

Kamerunski centar Lendri Nnoko prvo je pojačanje KK Crvena zvezda za novu sezonu!

Bivši centar novog šampiona Nemačke Albe iz Berlina je rođen 9.aprila 1994. godine u glavnom gradu Kameruna Jaundeu.

Visok je 208 centimetara i težak 113 kilograma. Prve ozbiljne košarkaške korake pravio je u SAD, kroz srednju školu ‘Monteverde’ na Floridi, kasnije i na čuvenom koledžu ‘Klemson’.

SAŠA ZVAO ‘KARIJA’, ON REKAO ‘MOŽE’: Crvena zvezda pregovara sa igračem Barselone

Nakon epizode u Sjedinjenim Državama, Nnoko je gradio svoju karijeru u Evropi, igrajući za ekipe Pezara, turske Sakarije,a poslednje dve sezone sa velikim uspehom nastupao je u Berlinu za ekipu ALBE sa kojom je nastupao u Evroligi i osvojio i titulu prvaka Nemačke. U Evroligi je na 28 utakmica imao prosek od 8.7 poena i skoro 6 skokova, a na 4 utakmice imao je dabl-dabl učinak sa dvocifrenim učinkom u broju poena i skokova.

Takođe, tokom sezone 2017-2018 Nnoko je bio član Detroit Pistonsa, a kroz nastupe u razvojnom timu ‘Grand Rapids Drive’ izborio se i za prestižnu titulu najboljeg defanzivca ‘G lige’!

EVROLIGA OBJAVILA KALENDAR: Zvezda 1. oktobra gostuje u Tursko, pa dolazi Baskonija

Radi se o velikom borcu, izuzetno snažnom košarkašu i timskom igraču, koji će Crvenoj zvezdi doneti veliku energiju, mnogo skokova i čvrstinu pod košem. Treba istaći i činjenicu da je Nnoko pored nekoliko većih i finansijski izdašnijih ponuda evroligaških klubova – izabrao Crvenu zvezdu u kojoj je video pravo mesto i sredinu da nastavi da napreduje kao igrač!

0
0

6 Komentara

  1. Nije vama kriv niko do vas samih. Ko vas je terao da nesposobne ljude stavljate na celo klubova, dovoljno je da Vuletic laprda i on je za vas bog. Covicu mozete da samo zavidite, Nemate sposobne ljude a to je proisteklo iz vremena vasih prvilegija. Limar je bre cirkus covek sa kosarkom ima toliko zajednickog kao sa svemirom a vi ste se lozili na takodje laz-va Trikinerija koji vam je sipao maglu za debelu lovu i vi i dalje trazite krivca u drugom ne kazete covece lagao si nisi uradio nista, I sve ovo pisem dobronamerno. Lazu vas i on i onaj Vujosevic koji vas je tuzio Batu do poslednje pare. Kazu vam ono sto zelite da cujete. Istina je da nisu dobro radili. Tajna je u radu ne u lazima i spinovima.

    0
    0
    Odgovori
  2. VUCICU IMAS SPISAK
    ZVEZDINIH ZELJA. SADA
    SIPAJ NOVAC U DZAK BEZ
    DNA.
    P. S. PRIDUZI DA NISTIS
    TIMOVE PARTIZANA. E MOJ
    TOMA NIKOLICU, VIDIS KOGA DOVEDE. BRUTA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Veliki Gazda CZ I’ma cilj da unisti sve klubove Partizana.Vk je gotov i na redu je kk. Za to vreme Covic sipa milione iz drzavnog bankomata.

    0
    0
    Odgovori
  4. A zasto se Vi novinari cudite kada znate komandu…za fk i kk CZ milioni eura a kkPartizan (preko Ostoje) zaduziti,odbiti Fibu i klub ukanaliti.Sve je jasno sem naivnim. Cz-zlo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter