4
Košarka

FOTO: KK Partizan

TRINKIJERI SVE BLIŽE ODLASKU: Ovo su potencijalne zamene za Italijana!

Objavljeno: 28.06.20 u 10:43

Sve je izvesnije da će Andrea Trinkijeri aktivirati klauzulu iz ugovora i da će od naredne sezone predvoditi drugi tim.

Kao što je HotSport najavio pre četiri dana, Trinkijeri je blizu odlaska iz Partizana, kamen spoticanja mogao bi da predstavlja budžet za narednu sezonu, a sama činjenica da je Kori Volden otkupio svoj ugovor i da po svemu sudeći prelazi u Crvenu zvezdu samo je ubrzala odluku trenera da napusti redove osvajača Kupa Srbije .

Situaciju i dalje pomno prati Bajern iz Minhena, nemački evroligaš bi rado video iskusnog trenera na svojoj klupi u narednoj sezoni, a dok čekamo epilog, sve glasnije se govori o promenama na klupi Partizana.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pa kaže! 💪❤️ #Djokovic #Niggor #TropskiBar #AdriaTour #Beograd #Srbija

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Trojica Vlada konkurišu za mesto prvog trenera kluba. Po pisanju portala ‘Espreso‘, klupi je najbliži Vlado Šćepanović, proslavljeni košarkaš bio je Trinkijerijev pomoćnik u Partizanu i Bambergu.

Druga opcija jeste pomoćnik Željka Obradovića Vlada Androić koji bi nakon Željkovog odlaska iz Fenerbahčea na ovaj način dobio priliku da se oproba kao prvi trener.

Treća mogućnost jeste Vlado Jovanović koji je dugo godina obavljao funkciju pomoćnika Duška Vujoševića, a potom i funkciju prvog trenera Partizana. Jovanović je nedavno promovisan u novog trenera Mega Bemaksa.

FOTO: KK Partizan

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter