10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PRINTSCREEN

OGLASIO SE I NEBOJŠA ČOVIĆ: Evo šta kaže prvi čovek crveno-belih, stiže li Volden u Zvezdu?!

Objavljeno: 28.06.20 u 11:35

Veliku buru u srpskoj javnosti izazvala je vest da je Kori Volden otkupio ugovor i napustio Partizan.

Još veću buru izazvala je spekulacija da će dres crno-belih zameniti dresom Crvene zvezde. Dok jedni podržavaju, drugi ne mogu da se pomire sa ovom mogućnošću. Upravo zbog toga oglasio se i Nebojša Čović.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana prokomentarisao je taj potencijalni transfer o kojem sve glasnije govori.

Ja se o tome informišem iz medija, isto kao vi. Možda znam nešto malo više. Ne smem ništa da vam kažem, ne mogu da govorim o tome bez konsultacija sa trenerom – naglasio je za TV Prva Nebojša Čović.

0
0

10 Komentara

  1. Koliko ste vi grobari bolesni i iskompleksirani. I kratkog pamcenja. Pa pre samo dve godine ste oteli igraca sa ugovorom od Zvezde. Da ne spominjem Tomasevica Vujanica Luku Bogdanovica itd. Dok ste timali titule gepekovali sudije sve je vama bio ok i tako je trebalo. Kada je neko stavio tacku na crno beli cirkus vi ste poludeli jos dodatno. alo bre franjevci do 1975 ste igrali drugu kosarkasku ligu u SFRJ. Do dolaska milosevica i ostalih lopova imali ste dve titule u basketu i 6 u fudbalu. Sta se bre lozite da ste neko i nesto. Vi cete uvek biti mali klub komsija Evropski i Svedskih prvaka

    0
    0
    Odgovori
  2. On da ima obraza ne bi smeo da se pojavi pred kamerama i prica na ovu temu,naviklo to samo da provocira i bahati se,uz predsednika vucuca blagoslov.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo kada ga pozove ona mrcina retardirana debela. Sarapa sa pinka,znaju da provociraju partizan u svim segmentima,docice i ovom ZLU kraj kao i mandat ove vlade koja pumpa li pumpa pare u zvezdu tj.zeleznik!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Naviklo to da otima,to ima obraz kao djon,samo ono sto je vec proslo kroz partizan,uzima drugi neprovereni ne dolaze u obzir,da mu nije partizana,ne bi ni postojao na kosarkaskoj sceni,pudlica ce uvek biti oudlica,ma koliko mu vucic pumpao pare u privatne klubove ovog mutanta fmp2 i fmp1.

    0
    0
    Odgovori
  4. Od svih timova u svetu,u sred pandemije kovida-19,najvise je profitirala zvezda,ova pandemija je nju progurala u svim segmentima,samo kola nece bas ici kako njeni celnici zele,krenuce i njen strmovlat,ni jedna nije gorela do zore pa ni nihova,zaslepljeni su mislju da ce u naredne cetiri godine biti lideri u svim sportovima,zahvaljujuci drzavnim parama koje ova aktuelna vlast pumpa u sportsko drustvo cz.a o civicu ne treba komentarisati,kosovskim otetimparama upravlja svojim privatnim klubom sa malog kalemegdana tj.zeleznika,pojesce ga sopstvena zloba koju otvoreno ispoljava prema drugom klubu,otimajuci tudje igrace,kada vec nije u stanju da pronadje nesto,sto vec nije proslo kroz partizan,po tome se vidi koliki je mali mis iz predgradja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter