0
Košarka

ŠOK U ŠPANIJI: Real Madrid ostao bez šanse za titulu!

Objavljeno: 26.06.20 u 21:22

Košarkaši Real Madrida eliminisani su u grupnoj fazi završnog turnira za titulu prvaka Španije, iako nisu ni odigrali svoj meč pete, poslednje runde protiv Saragose.

Sada će taj duel da im bude samo stvar formalnosti, pošto je Valensija savladala Gran Kanariju i tako, uz Burgos, obezbedila prolaz u polufinale iz grupe

Real je doživeo dva poraza u grupi B na završnom turniru ACB lige i jedan ih je koštao Fajnal-fora. Izgubili su od Burgosa, koji će sa drugog mesta ići zbog boljeg međusobnog skora, a sa prve pozicije ide Valensija.

Real Madrid nije još ni odigrao poslednju utakmicu, ali je već ispao.

Nadali su se da Gran Kanarija može da iznenadi Valensiju jer bi onda u trouglu sa Grankom i Burgosom imali najbolji međusobni skor i prošli dalje, ako bi slavili u poslednjem meču.

Međutim, ‘Slepi miševi’ su ubedljivo savladali Gran Kanariju – 97:81. Uopšte nije bilo dileme ko će pobediti i nije bilo nade za Real nijednog trenutka.

Valensiju su do pobede predvodili Lojd sa 26 poena i Majk Tobi sa 18 poena i 11 skokova. Vanja Marinković postigao je 10 poena.

U poraženom sastavu istakao se Harper sa 15 pogodaka.

Real neće igrati na Fajnal-foru prvi put još od 2008. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter