7
Evroliga

FOTO: Youtube/screenshot

SAŠA ZVAO ‘KARIJA’, ON REKAO ‘MOŽE’: Crvena zvezda pregovara sa igračem Barselone…

Objavljeno: 26.06.20 u 10:39

Dolaskom Saše Obradovića krenula je sezona pojačanja Crvene zvezde, a sve češće su spekulacije o imenima potencijalnih pojačanja.

Prvo su u fokusu javnosti bili Džordan Lojd i Lendri Noko, a sada plejmejker Barselone. Jasno je da će poziciju organizatora igre na Malom Kalemegdanu poveriti stranom košarkašu, a kako ‘Blic’ saznaje zamena za Lorenca Brauna mogao bi da bude Kevin Pengos igrač Barselone.

List navodi da je Obradović kontaktirao Svetislava Pešića, tema razgovora bio je kanadski košarkaš, a popularni ‘Kari’ dao je treneru Crvene zvezde saglasnost da otpočne pregovore.

Pregovori za sada traju, a srpski klub ima i plan B u slučaju da ishod ne bude povoljan. Rezervna opcija je Lengston Hol iz Promiteasa.

0
0

7 Komentara

  1. Ovaj Pengos bi bio top pojacanje . Za razliku od prosle sezone , kad su za iste pare igrali istroseni starci (Braun , Gist , Kuzmic ,Faje, Perperoglu, Covic , Stimac ,Kuridza) ove godine dovode igrace u punoj snazi (Noko , Lojd,Pengos)-ako je tacno da dolaze !

    0
    0
    Odgovori
    • Sta ce nam bankomat? Ostalo para jer smo vaseg Valdena dobili za dz i nesplatno je rekao da ce igrati za Zvezdu nakon sto je sam isplatio igovor Paetizanu, kad se edukovao da je nastupao za ustaski klib, sto se kosi sa njegovim moralnim nacelima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter