0
ATP

REČI KOJE ĆE ODJEKNUTI – DINO RAĐA: ‘Udaraju po Novaku iz svih oružja, takmiče se ko će ga više…’

Objavljeno: 24.06.20 u 11:21

Svetski mediji nisu u prethodnim danima bili blagonakloni prema Novaku Đokoviću, a u njegovu odbranu stali su brojni sportisti uključujući i košarkaša Dina Rađu.

Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki pozitivni su na koronavirus, kao i Grigor Dimitrov i brojni drugi srpski sportisti, mediji nisu propustili priliku da kritikuju Đokovića zbog organizacije turnira, a u njegovu odbranu stao je hrvatski košarkaš Dino Rađa, koji je dobar Novakov prijatelj.

Neverovatna je količina sr**a po Novaku ovih dana. Takmičimo se ko će ga više pok**ti. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i pokušamo spasiti bar deo sezone. Naravno, budi dobar izedi go**o. Da li je bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Grigor Dimitrov i organizacija, a potom učesnici. Za uporediti, pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, javni prevoz itd… Sve je puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek rizikuje svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek po koja stidljiva rečenica, a situacija za sada duplo goda da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstava, zdravi i veseli bili – napisao je Dino Rađa na Fejsbuk profilu.

FOTO: Dino Rađa Official / Facebook

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter