2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

VREME ZA POVRATAK: Miljenik ‘Delija’ u pregovorima sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 17.06.20 u 19:59

Srpski košarkaš Nemanja Nedović navodno se nalazi u pregovorima sa Crvenom zvezdom.

Prema pisanju izraelsko-španskog novinarina Džonatana Garsije, postoji obostrana želja da Nedović naredne sezone nosi dres crveno-belih.

Nedović je od pre nekoliko dana slobodan košarkaš, a prethodne dve sezone nosio je dres Olimpije iz Milana.

 

FOTO: Youtube/screenshot

Nemanja Nedović je dete Crvene zvezde, dres je nosio u periodu od 2008. do 2012. godine i prethodnih sezona spekulisalo se o njegovom eventualnom povratku na Mali Kalemegdan. Navijači crveno-belih, takođe sa nestrpljenjem očekuju vesti o  povratku jednog od svojih miljenika.

 

Ovoga puta dogovor bi mogao da bude postignut, ali treba istaći da su ovo sve spekulacije i da informacije treba uzimati s rezervom sve dok se klub zvanično ne oglasi.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Ja sam radio ko kuvar u zvezdi 85 20 god znam i dekija i vidica i lukica krupnikovica kod mene u res su dolazili i oddojkasi i rukom najdolji od svih je dio pok dejan drdjovic sa njim sam i dekijem stankovicem najvise prico tad je deki imo 17 god i perica ognjenovic oni su se dorili za grd zvezde a ovi treda dosta pasulj da pojedu da nauce sta je institucija c zvezda poz nemanja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter