1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

POZNATI UČESNICI EVROKUPA: Pored Partizana, ABA liga ima još dva predstavnika

Objavljeno: 15.06.20 u 21:10

Košarkaški Evrokup saopštio je danas imena klubova koji će se naredne sezone takmičiti u tom takmičenju, među kojima su i tri tima iz ABA lige – Partizan, Budućnost i Cedevita Olimpija.

Od ranije je bilo poznato da će beogradski crno-beli, kao četvrtfinalisti prošle sezone, biti deo Evrokupa, a pored Budućnosti i Cedevita Olimpije očekivalo se da će i Mornar iz Bara biti učesnik tog takmičenja, ali to se nije dogodilo.

U Evrokupu će se u sezoni 2020/21. takmičiti: Partizan, Budućnost, Cedevita Olimpija, Monako, Bahčešehir, Frankfurt Skajlajners, Bursa, Breša, Gran Kanarija, Burž, Huventud, Lijetkabelis, Lokomotiva Kubanj, Makabi Rišon, Levaloa, Andora, Nanter, Promiteas, Ulm, Antverpen, Venecija, Unikaha, Uniks i Virtus.

Spisak učesnika trebalo bi da bude potvrđen na sednici borda takmičenja u julu.

Žreb za novu sezonu Evrokupa zakazan je za 10. jul.

Grupna faza Evrokupa počeće 30. septembra i trajaće do 16. decembra, dok će se Top 16 faza igrati od 30. decembra do 3. februara 2021. godine.

Četvrtfinala će biti na programu od 2. do 10. marta, polufinale od 16. do 24. marta, dok će se finalna serija igrati od 6. do 14. aprila 2021. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pa kaže! 💪❤️ #Djokovic #Niggor #TropskiBar #AdriaTour #Beograd #Srbija

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. sto se tice opredelenja Partizana da igra evrokup! Vucic izdajnik, ostoja duboko se zavukao u njegovo dvanaestopalacno crevo… Gubitnik Partizan. Cela stvar je namestena da Partizan bude tu negde, ali nikad na samom vrhu. Vodja je tu smestio komsinicu drzavnu miljenicu. Limar ostoja se slaze zarad svog procenta, a slepi grobari glupo veruju u neke titule…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter