1
Evroliga

FOTO: www.kkcrvenazvezda.rs

KALINIĆ NAPUŠTA FENER: Da li bi mogao nazad u Zvezdu? Crveno-beli imaju jak adut…

Objavljeno: 06.06.20 u 16:01

Velike promene pretrpeće turski Fenerbahče koji već izvesno vreme finansijski ne stoji najbolje zbog čega postoji tenzija u svlačionici, a nekolicina igrača iz prethodne sezone nalaze se na izlaznim vratima kluba.

Turski mediji pišu da su sigurni odlasci Nikole Kalinića, Žofrija Lovernja i Derika Vilijamsa, sa kojima klub ne namerava da produži saradnju, pa će sva trojica, nakon isteka ugovora ovog leta, biti slobodni u izboru nove sredine.

Za navijače Zvezde sigurno je najinteresantniji dalji Kalinićev put, s obzirom na to da se već pojavila informacija da crveno-beli žele da ga vrate, no vreme će pokazati koliko je to realna opcija.

Naravno da će dolazak Saše Obradovića biti jak pregovarački adut u rukama kluba sa Malog Kalemegdana, a Kalinić je svakako jedan od igrača koji bi se savršeno uklopio u koncepciju igre novog trenera.

Subotičanin je odigrao samo jednu sezonu u Zvezdi pre odlaska u Tursku gde je bio od 2015. godine.

FOTO: www.kkcrvenazvezda.rs

0
0

1 Komentara

  1. Posle onakvog SRAMNOG skandiramja kada je igrao za fener protiv zvezde,bio bi lud ako bi se vratio,ima jos evropskih velikana gde bi jos mogao da se usavrsava,zvezda bi mu bila jedna lestvica unazad u karijeri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter