in , ,

MONAKO BRZO REAGOVAO: Crnogorski stručnjak menja Obradovića

FOTO: YouTube

Košarkaški klub Monako na dobrom je putu da vrlo brzo nađe naslednika Saše Obradović koji će izvesno na klupu Crvene zvezde.

Crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović viđen je kao prva opcija za trenera Monaka, što govori o odlučnosti kluba da nađe naslednika posle odlaska Obradovića.

Izvesno je da će Saša Obradović biti novi trener Crvene zvezde, ostalo je da se završe formalnosti do ozvaničenja, pa su se i u Monaku okrenuli pronalaženju drugog rešenja. Poklopilo se da je Zvezdan Mitrović pred rastankom sa Asvelom, a u Monaku je imao tri uspešne godine od 2015. do 2018. godine.

Asvel je prekinuo ugovor zbog „problematičnog ponašanja“, što je Mitrović negirao.

Zvezdan Mitrović se zahvaljuje mnogim trenerima i iz drugih sportskih sekcija koji su mu poslali poruke podrške. Mnogo se može reći o načinu i takozvanim motivima i posledicama ove nepredviđene odluke. Vreme i mesto nisu trenutno za verbalnu raspravu, ili za komentarisanje predsednikovih reči koje su samo ubedile autora i njegov krug savetnika – piše u zajedničkom saopštenju Mitrovića i njegovog advokata.

Vodio je uz to i reprezentaciju Crne Gore do 2019. godine, a sada bi mogao da se vrati u Monako i učini rivalstvo sa Asvelom još zanimljivijim.

FOTO: YouTube

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

RADNA POSETA: Pančevci ugostili Bateza

FRANCUZ OTKRIO SVOJE PLANOVE: Ovo bi mogla da bude naredna destinacija Antona Grimzamana