0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Bemaxa/Ivice Veselinova

RASTANAK NAKON OSAM GODINA: Dejan Milojević ide u NBA, bivši trener Partizana stiže kao zamena!

Objavljeno: 28.05.20 u 22:20

Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaških stručnjaka Dejan Milojević mogao bi nakon osam sezona da napusti klupu Mege.

Kako nezvanično saznajemo, nekadašnji centar Partizana otisnuće se u NBA ligu, gde će naredne sezone raditi kao pomoćni trener u Filadelfija Seventisiksersima ili Denver Nagetsima.

U slučaju da se priključi stručnom štabu Majka Malouna imaće priliku da ponovo sarađuje sa srpskim centrom Nikolom Jokićem čiji je trener bio svojevremeno u Megi.

NE VIĐA SE ČESTO: Dejan Milojević izgubio živce i uneo se svom igraču u lice (VIDEO)

Klub je već pronašao zamenu za Milojevića, reč je o nekadašnjem treneru Partizana Vladi Jovanoviću. Četrdsetšestogodišnji stručnjak pet godina radio je kao pomoćnik Duška Vujoševića, potom je vodio Srbiju do 18 godina, Partizan, Donjeck, Igokeu, Lokomotivu Kubanj, a prethodne sezone predvodio je Šenžen Leopardi.

Pod vođstvom mladog trenera Mega Bemaks je 2016. godine u Nišu došao do, za sada jedinog trofeja u istoriji kluba, osvojen je Kup Radivoja Koraća.

FOTO: Mega Bemaxa/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter