1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

OGLASIO SE PARTIZAN: Zalagali smo se za konačan plasman, ali…

Objavljeno: 27.05.20 u 19:25

Prvi put posle odluka Evrolige i ABA lige oglasio se KK Partizan saopštenje, a sve povodom završenog sastanka regionalnog takmičenja.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

– Skupština ABA j.t.d. lige je danas proglasila kraj šampionata za sezonu 2019/20. Glasovima većine klubova, odlučeno je da se šampinat ne nastavi, a da se ostvareni rezultati ne vrednuju, odnosno da se sezona “otkaže”, čime je regionalna liga ostala bez prvaka u sada već završenoj sezoni.

– – KK Partizan NIS je na Skupštini ostao dosledan svojim ranije izrečenim stavovima i želji da se liga završi na terenu. Ipak, pošto je izglasano da se liga ne nastavi, Partizan NIS je predložio da iz lige niko ne ispadne i da se prvenstvo proširi na 14 timova, uz promociju dve prvoplasirane ekipe iz ABA 2 lige. Takođe, Partizan NIS se zalagao da se trenutni plasman na tabeli proglasi konačnim, uzimajući u obzir da je odigrano 21 prvenstveno kolo od mogućih 22, bez plej-ofa, ali je većina klubova bila za opciju da se sezona “otkaže”. O svojim planovima za budućnost, KK Partizan NIS će javnost obavestiti na konferenciji za medije koja će biti održana 4. juna 2020. godine – stoji u saopštenju KK Partizan.

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Sve je ispalo kako je pudlici iz predgradja odgovaralo,da su se oni nalazili u poziciju partizana,covic bi podneo tuzbu protiv evro lige i onog njegovog prijatelja bartolomeja,i zaprerio bi ostuoanjem iz aba lige,ne bi dilazio sa pinkasamo da se nasao u partizanovoj situaciju,ovako zadovoljan,pun sebe,od IZGUBLJENE sezone u svim segmentima on sebe proglasava kao pobednik,zahvaljujuci kovidu-19,i onoj ljigi koji presedava evroligom,sezona u aba ligi da se ponisti zbog samo jedne neodigrane utakmice je krajnje kriminalna,i sav znoj u muku koju he kroz celu sezonu ulozio partizan,pada u vodu kao da se nije ni igrali,nadamo se samo da ce ta coviceva bahatost obito njemu o glavu,ako uopste ima nekoga gore ko posmatra,ovo je nevidjeni kriminal u sportu,sve u reziji JEDNOG coveka C
    NEBOJSE COVICA,i njegvih PRISNIH prijatelja iz aba lige!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter