18
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ: Evo šta je predsednik Partizana napisao na Tviteru posle sastanka ABA lige (FOTO)

Objavljeno: 27.05.20 u 21:25

Završen je sastanak ABA lige na kom je sezona poništena, a liga proširena sa 12 na 14 klubova.

Partizan je najviše izgubio ovakvom odlukom regionalnog takmičenja i glasanjem klubova, jer je posle 21. kola bio prvi na tabeli i imao bi prednost domaćeg terena u plej-ofu. Ovako su crno-beli u samo dva dana ostali bez Evrolige i šanse da se bore za ABA titulu.

Posle sastanka Partizan je izdao saopštenje, a na Tviteru se oglasio prvi čovek ‘parnog valjka’ Ostoja Mijailović. On je čestitao Borcu iz Čačka plasman u ABA ligu.

– Od srca čestitam Borcu na plasmanu u ABA ligu. Klub velike tradicije koji je košarci dao asove poput Kićanovića, Miškovića i Obradovića. Siguran sam da će utakmice u Čačaku biti spektakularne, a naročito kada budemo igrali jedni protiv drugih – napisao je Ostoja Mijailović.

0
0

18 Komentara

  1. Ostoja je ipak kriv,posto je dzvolio da ga Covic jos jednom nasamari.
    Dozvolio je da se ne odigra zadnje kolo.ABA lige iako je Pazrizan vec bio u Zagrebu, a vanredno stanje jos uvek nije bilo proglaseno.Da se odigralo to zadnje kolo znalo bi se zvanicno ko ode u fajnl for ABA lige.To je Covic na breme sprrcio da bi.kadnije mogao da utice na ostale timobr,uvenjuci ih poput Zadra da gladaju za njegov prsdlog iako su u pocetlu rekli da ce glasati za to da Partozam bufe progladen za pkbefmila ABA lige.

    0
    0
    Odgovori
  2. ko bese ovaj covek … odkud ON u kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partizanu !? mozda je ON covicev ili mozda nekog slicnog covicu … predlog.

    0
    0
    Odgovori
  3. Na zalost Partizan nema sta da trazi u evroligi sa lopovima, i bandom. Pre ce stvoriti neki klub iz londona i dati mu licencu u evroligi na 5 g. ako treba , pre negice tesko veo sto ce PARTIZAN zaigrati u tom takmicenju. Na zalost ganci nisu svesni da ni oni vise nikad tamo nece zaigrati, mozda jos ovu sezonu.Partizan treba da saradjuje sa najmanje 12 klubova iz Evrope koji su ljuti sa pravom na lazljivog Spanca.( pao, darusa, ritas, unikaha, bilbao lokomotiva partizan ) ima jos nekoliko klubova koji bi rado iz inata a i iz interesa pravili pandam evroligi praveci jaku i profitabilnu ligu sampiona. u prve godinu- dve bilo bi tesko, vec posle pojavice se dasta novih jakih klubova. Zamislite da je u fadbalu tako nesto moguce! Real, barsa, bajern, juve i jos poneko svi ostali videcemo.Evo sad lazljivi spanac izjavljuje da Italija treba da ima dva prestavnika u evroligi. po kvalitetu ne treba ni jednog. Partizan treba da bude lider u stvaranju jedne nove zdrave price o novoj profitabilnoj ligi koja ce okupljti klubovi nkoji ce igrati kosarku i tako stvarat ime i imidz kluba.

    0
    0
    Odgovori
  4. „…poput Kićanovića, Miškovića i Obradovića…“
    Radmilo MISOVIC, nemojmo mesati sa prezimenima bizmismena i manje uspesnih kosarkasa

    0
    0
    Odgovori
  5. Znog svega sto se izdesavalo,zvezdu treba u narednoj sezoni toliko poniziti,da se ne seti vise da se sepuri onaj covic,koji ni sve osvojio da se sezona nastavila!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Sa cime da je to ponizite,sta bulazis glupi avguste????Sve bi franjevci na guz Pa ne moze batooooo igraće te i vi valjda evroligu posle 10 godina jednom i to mora da se desi ! Ko o cemu kurva o postenju smesno stvarno godinama otimali sve sto su mogli,sad je doslo zvezdino vreme i odmah razne teorije zavere da nije tuzno bilo bi smesno

      0
      0
      Odgovori
    • Sramota je da komentarise neko ko nema pojma.Kica je poceo u Zeleznicaru iz Cacka nastavio je u Borac , a iz Borca je presao u Partizan.Zato cuti kad nemas pojma.

      0
      0
      Odgovori
  6. OSTOJA GLAVU GORE I
    STVORI JOS JACI PARTIZAN.
    DOKAZIMO DA SMO
    NAJBOLJI NA OVIM PROSTORIMA. SAMO NAPRED, NAVIJACI S TOBOM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter