0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA U EVROLIGI: Čović najavio recesiju, a evropski mediji pojačanja…

Objavljeno: 26.05.20 u 12:20

Evroliga je zvanično donela odluku da ne menja sastav Evrolige u odnosu na prošlu godinu, što znači da će region SFRJ predstavljati Crvena zvezda.

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović gostovao je jutros u ‘Jutarnjem porgramu’ Prve televizije kod Jovane Joksimović gde je istakao da ovo nije nikakav poklon, već čiste propozicije takmičenja i da nije izvesno u kojim sastavima će igrati timovi, jer sledi recestija izazvana krizom pandemije korona virusa.

– Biće teška sezona, ući ćemo u recesiju, ugovori će biti znatno manji. Čeka nas težak posao. Nama su karte 30-35% budžeta. ko će da plati kartu ako ne budemo igrali pred publikom – pitao je Nebojša Čović.

FOTO: Youtube/screenshot

Sa druge strane mediji širom Starog kontinenta pišu da je Nemanja Nedović pred rastankom sa Armanijem (on lično demantuje te informacije) i da je jedna od opcija povratak u matičnu Crvenu zvezdu. Crveno-beli će pokušati da zadrže sve domaće igrače, pre svega centra Vladimira Štimca koji je bio jedan od nosilaca igre u prethodnoj sezoni. Tu su još Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Ognjen Kuzmić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Nikola Jovanović, Aleksa Radanov…

Takođe, trebalo bi videti šta će se dogoditi sa strancima Stratosom Perperogluom, Majklom Odžom, Lorencom Braunom, Kevinom Panterom i Bilijem Beronom.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter