5
Evrokup
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

ZVANIČNA ODLUKA: Zvezda i sledeće sezone u Evroligi, poznato i šta će biti sa Partizanom

Objavljeno: 25.05.20 u 13:32

Izvršni odbor Evrolige objavio najnovije zvanične detalje u vezi naredne sezone 2020/2021.

Kako se navodi naredne sezone u Evrolige će učestvovati istih 18 ekipa koje su sudelovale i ove sezone: Alba, Anadolu Efes, Armani Milano, Crvena zvezda, CSKA, Barselona, Bajern, Fenerbahče, Himki, Baskonija, Asvel, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos, Real, Valensija, Žalgiris, Zenit.

HOTSPORT SAZNAJE: Obavljeni razgovori sa Evroligašima, većina nije za nastavak sezone!

Što se Evrokupa tiče, svoje mesto naredne sezone imaće osigurano osam timova: Monako, Partizan, Promiteas, Virtus, Tofaš, Venecija, Unikaha, Uniks.

KOŠARKAŠKI ZEMLJOTRES: Đordi Bartomeu najavio kraj Evrolige!

Kako je HotSport najavljivao da će sezona u Evroligi biti okončana, tako se i dogodilo.

Podsetimo, za sredu 27. maja zakazana je Skupština ABA lige, na kojoj će biti odlučeno o budućnosti regionalnog takmičenja.

0
0

5 Komentara

  1. Sve se vraća,sve se plaća. Vi i niste za Evropu,jer vi divljate i zelite sve silom !To su zakoni prirode. A sad plačite….kme,kme. Doći će i vaše vreme,nadajte se……

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma sve ok. Svi znamo da nema pravde u evropskoj politici, a sto bi je bilo u privatnom sportu. Drzava samo treba da ista sredstva da Partizanu i komsijama i da bude mira u kuci. Partizan da ide u Fiba, a oni drugi ne treba da likuju jer se takve nenormalne stvari vracaju..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter